Til Stævne (LB3 debut) 🐴😁

Til Stævne (LB3 debut) 🐴😁

25. juni 2023 Af Sia og Rie Obling

I dag og i går har jeg været til stævne og for første gang i mit liv red jeg LB3.

Jeg flettede selv hans man, fordi min mor var i sin butik det var ret svært.

Da vi kom derhen så jeg, at de havde stilet et hegn op bag ved det rigtige dressur hegn.

Selvfølgelig var det lavet af springbomme i mange forskelige farver. Lige da jeg så det, tænkte jeg, “åhh nej Cezanne kommer til at dø inden i”, men da jeg så kom op på ham var han bare helt lige glad.

Først skulle jeg ride LB1. Jeg følte virkelig jeg havde godt styr på ham, men jeg var lidt forsigtig i øgningerne fordi at han plejer at løbe lidt for hurtigt så jeg ikke kan styre ham og det sker, så går det ud over den næste øvelse.

Bagefter talte jeg lidt med min mor om det og vi blev enige om at hvis jeg følte for at jeg godt kunne så vil jeg prøve at øge lidt mere i næste program som var LB3. Jeg havde en rigtig god tur på banen. Han var med mig og det lykkedes at ride alle tre øgninger. Det ende med at jeg kom på førstepladsen med 76,452 % I LB3 og på anden pladsen med 72,742 % i LB1, så det var en mega god dag.

Da jeg kom hjem i går var en af mine allerbedste venner på besøg det var bare mega hyggeligt. Vi badede i poolen, lavede “hjemmelavet sushi” (uden tang) og hyggede os.

I dag skulle jeg så til stævne igen. Da vi kom derhen var de 20-30 minutter forsinket på grund af en ulykke. Derfor stod vi bare med ham i skyggen så han ikke skulle varme op for længe i varmen. Da jeg så endelig gik i gang med at varme op var de ikke særlig forsinket alligevel, så jeg fik meget mindre tid og en mega kort opvarmning (10 minutter). Heldigvis var det bare et stævne for træningen skyld, da hende jeg skulle have redet i mod havde trukket sig.

Jeg fik to gode ture og fik en første plads i LB3 med 72,419 % og red til 71,774% i LB1. Der var kun en placering men det var jo også kun mig så det kan man sagtens forstå.

Jeg elsker jordbær, og vi stoppede lige ved en bod på vejen hjem.

Jeg syndes selv det har været nogle ret gode ture i den her weekend.

Nu føler jeg mig meget mere klar til Top Pony Stil Cup om 14 dage.

Håber i nød at følge med i min weekend.

Nu skal jeg lige pakke en ordrer med hårpynt og så skal jeg over til min veninde.

Vi ses.👋

Læs også vores andre indlæg:

❤️ Mor og datter i ridesporten

❤️ Mig og mine ponyer

❤️Sommerferie og stævneweekend